Activiteitenkalender - Calendrier des activités

Sauna Elzenhof-Helios

Een mens moet wat met zo’n winter. Wat doet een naturist met vriestemperaturen in België?

Daar is maar één oplossing voor: de sauna! En waarom niet met heel Helios, zal Karin gedacht hebben. Dus lanceerde ze een oproep die massaal werd beantwoord.

Van heinde en verre kwamen ze naar Elzenhof afgezakt – geen tien, geen twintig maar dertig man (en vrouw) - de een al wat vroeger dan de ander.

’t Was veel te leuk, om mekaar weer te zien. Om nieuwtjes op te halen, om te zweten, een slagje te slaan in het zwembad. Geen weer kon ons hinderen, het mocht vriezen, sneeuwen, hagelen of regenen dat ’t goot; het kon niet op tegen de warmte die Elzenhof ons bood.

Een speciale aromasessie voor Helios? Het kon. Met z’n allen in de sauna, neusgaten gesperd om de ons toegezwaaide aroma’s op te snuiven. Om dan met rood hoofd af te koelen op het kille gazon en wuiven naar de camera.


Foto op aanvraag van de aanwezigen - photo sur demande des participants


Le sauna La première édition de notre série Helios@... a eu lieu ce 17 mars. Plus de 30 membres d’Helios ont profité d’une journée au sauna d’Elzenhof. C’est une manière sympa de se rencontrer pour bavarder et on a pu « chaleureusement » parler naturime avec de nouvelles personnes. Une expérience à renouveler ! Bientôt Le tournoi de pétanque de la FBN aura lieu à Helios cette année. Ce sera une fête inoubliable ! Notez déjà notre journée porte ouvertes le 2 juin ; toutes les idées et conseils pour en faire un événement exceptionnel sont bienvenus.Geen opmerkingen:

Een reactie posten